Boka bröllopslokal Uppsala

Allt för det perfekta bröllopet

Bröllop Uppsala

Vi har den perfekta bröllopslokalen i Uppsala med ljus inredning, mjuk belysning och romantiska detaljer. Önskar du hjälp med bröllopsdekoration, festplanering, catering och serveringspersonal hittar du allt under samma tak hos oss på White Event.

Planera bröllop i Uppsala

Bröllop och planeringen inför den stora dagen är för många en del av hela upplevelsen. För att få det perfekta bröllopet behöver du hitta en lokal som fyller dina behov, inredning och dekoration som efterliknar stilen du vill ha på ditt bröllop, och mat som smakar exakt så som du önskar. Vi på White Event erbjuder allt detta under samma tak. Vår bröllopslokal i Uppsala är ljus, fräsch och modern och lämpar sig utmärkt för just bröllop. Lokalen används ofta till bröllopsfester. Den öppna planlösningen och stilrena inredningen har stora möjligheter för fest och tillåter både middagsbjudningar och dans.

Oavsett om du vill ha en mindre ceremoni eller en storslagen fest är vår festvåning ett bra alternativ. Vi erbjuder även catering, servicepersonal samt hjälp med dekoration och planering så att din speciella dag kan bli precis så underbar som du förväntar dig.

Ljus och fräsch festvåning i Uppsala

Bröllopslokal i Uppsala

Att hyra lokal för bröllop är en viktig del av planeringen av inför en av de viktigaste dagarna i ditt liv. Oavsett om du planerar en liten intim ceremoni med de allra närmaste anhöriga eller en storslagen fest med många inbjudna finns det många saker att tänka på när du väljer festlokal.

Vår bröllopslokal är ljus och modern vilket ofta är en önskvärd stil för bröllop. Lokalen har öppen planlösning och fungerar bra både för sittande gäster vid bröllopsmiddagen och för dans och fest under kvällen och natten.

Modern festlokal i Uppsala passar utmärkt för bröllopsfester

Planera ditt bröllop

Det är ett stort uppdrag att planera sitt eget bröllop och vi hjälper dig gärna. Vi har arrangerat bröllop, fester och andra event under många år och vet vilka utmaningar du står framför. Vid bröllop är det viktigt att alla bitar är på plats och även små detaljer kan göra stor skillnad. Våra erfarna evenemangsplanerare hjälper gärna till att förverkliga bröllopet du alltid drömt om.

Vill du boka vår lokal för ditt bröllop är det bra att genomföra din bokning så snart som möjligt. Du kan då säkerställa datumet och skicka ut inbjudningarna till dina gäster i god tid. När du bokar i god tid har vi också möjlighet att börja planera för din fest i god tid och se till att din bröllopsfest blir precis så bra som du önskar.

Rymlig och modern festlokal för alla typer av bröllop och events

Boka lokal för ditt bröllop

För prisuppgifter och bokning ska du kontakta oss. Tänk på att det är bra att boka i god tid innan ditt bröllop för att säkerställa tillgänglighet och för att ge oss tillräckligt med tid för planering och förberedelse.

Vanliga frågor om bröllop i Uppsala

Här har vi samlat svaren på en del vanliga frågor vi får om bröllop och vår bröllopslokal. Besvaras inte just din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Vad kostar det att hyra er bröllopslokal i Uppsala?

Det är svårt att ge ett fast pris på vår bröllopslokal eftersom priset varierar beroende på b.la. tid, antal gäster och antal tjänster som väljs till. För att få ett fast pris är du välkommen att kontakta oss med dina specifika önskemål och datum.

Hur långt i förväg behöver man boka lokalen för bröllop?

Vi rekommenderar att du bokar i god tid, gärna ett par månader i förväg. Ju tidigare du bokar desto längre tid har vi på oss att planera för din bröllopsfest. Du säkerställer också att ditt valda datum är tillgängligt och kan skicka ut inbjudningskorten i god tid till dina gäster. Du är alltid välkommen att kontakta oss även om du är sent ute, det händer ibland att datum är lediga även med kort varsel.

Kan jag hyra bröllopslokalen färdigt dekorerad?

Ja, du kan hyra lokalen inklusive dekoration. Vår lokal används till många olika typer av fester och event och är inte alltid dekorerad för just bröllop. Däremot bistår vi gärna med dekoration och hjälper gärna till att dekorera festvåningen efter just dina önskemål.

Kan jag hyra bröllopsfotograf via White Event?

Vi samarbetar med ett par duktiga bröllopsfotografer i Uppsala och kan hjälpa till med bokning av dessa inför ditt bröllop.

Hur många bröllopsgäster kan jag bjuda?

Vår bröllopslokal rymmer upp till 370 personer.

Vigselringar. Gift dig i en ljus och modern bröllopslokal i Uppsala.
En ljus och fräsch festlokal i Uppsala är utmärkt för bröllop och whiteparty

Hyra festlokal i Uppsala