Ljus och fräsch festvåning i Uppsala

Festvåning för alla tillfällen

Festvåning Uppsala

White Events festlokal i Uppsala är en ljus, fräsch och modern lokal för alla olika typer av fester och event.
Hyr festlokalen för födelsedagsfester, middagsbjudningar, företagsevent eller bröllop.

Hyra festvåning Uppsala

Om du planerar en fest eller ett event i Uppsala och letar efter en bra festvåning, så har du hamnat rätt. En av de bästa festlokalerna i Uppsala är White Event, som erbjuder en unik och elegant atmosfär för alla typer av tillställningar.

White Event ligger centralt i Uppsala och är en vacker och modern lokal som kan rymma upp till 200 personer. Festlokalen är utrustad med allt som behövs för att skapa en minnesvärd upplevelse, inklusive högteknologisk ljud- och ljusutrustning, en rymlig dansgolv, bekväma sittplatser och mycket mer.

Modern festlokal i Uppsala

Möjligheternas festvåning

Vår festvåning ger möjligheten att skapa en unik atmosfär och anpassa lokalen efter specifika behov och önskemål. Oavsett om det är en stor eller liten fest, födelsedagsfirande eller bröllop, finns det en mängd olika alternativ för att anpassa lokalen efter just din fest.

En bra festvåning kan göra skillnaden mellan en vanlig fest och en minnesvärd upplevelse för dig och alla gäster. Du kan alltid boka in ett besök i vår lokal i förväg för att se så den uppfyller dina krav. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Festlokal med utrymme för personliga önskemål

Planera din fest

Vårat professionella team av evenemangsplanerare och kockar har lång erfarenhet av att planera och genomföra framgångsrika tillställningar, och de kan hjälpa dig att skapa en skräddarsydd tillställning som passar dina önskemål och behov. Vi kan även hjälpa till med allt från dekorationer och blomsterarrangemang till underhållning och transport.

En av de stora fördelarna med att boka White Event festvåning är att du får tillgång till en helhetslösning för ditt evenemang. Vi tar hand om allt från mat och dryck till ljud- och ljussättning och kan skapa en minnesvärd upplevelse för både dig och dina gäster.

boka festvåning i uppsala i god tid innan ditt event

Boka festvåning i Uppsala

För prisuppgifter och bokning av lokalen ska du kontakta oss. Tänk på att det är bra att boka i god tid innan din fest eller event för att säkerställa tillgänglighet och för att ge oss tillräckligt med tid för planering och förberedelse.

Vanliga frågor om att hyra festvåning i Uppsala

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får i samband med uthyrning av vår festvåning. Besvaras inte din fråga? Kontakta oss så berättar vi mer.

Hur mycket kostar det att hyra festvåning i Uppsala?

Priset för vår våning i Uppsala varierar beroende på datum och typ av evenemang. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad ska jag tänka på när jag hyr en festvåning?

Det är viktigt att tänka utifrån dina behov och visioner om hur festen ska vara. Du bör i första hand tänka över hur många gäster du vill bjuda, därefter vilken typ av evenemang du vill arrangera och vad som krävs i form av underhållning och service. Vi hjälper till med allt från dekoration till serveringspersonal utifrån dina behov.

Finns det parkeringsplatser i anslutning till lokalen?

Ja, vår festvåning ligger lättillgängligt i Uppsala med ett flertal parkeringsplatser utanför. Hit kan du enkelt ta dig med egen bil eller kollektivt, alternativt med förbokad buss eller taxi från arbetet, bröllopsceremonin etc.

Varför ska jag hyra just er festvåning i Uppsala?

Vår lokal är ljus, fräsch och modern med alla faciliteter som behövs för ett lyckat evenemang. Vi har lång erfarenhet i branschen och har hjälpt många nöjda kunder att arrangera fester och event, stora som små. Vår stilrena festvåning i kombination med vår expertis och servicekänsla ger en minnesvärd tillställning utan några större ansträngningar. Kontakta oss så berättar vi mer!

För vilka tillställningar passar er festvåning i Uppsala?

Vår festlokal passar för många olika typer av event, allt från företagsevent och konferenser till födelsedagsfester och bröllop. Vi anpassar lokalen efter ditt behov oavsett vilket event du arrangerar.

Boka festlokal för ditt bröllop
Bröllopsvåning uppsala

Håll din bröllopsfest i en modern festlokal i Uppsala