Beställ catering i Uppsala

Catering till ditt evenemang

Catering Uppsala

Planerar du en företagsmiddag, födelsedagsfest eller bröllop kan vi bistå med mat och catering i Uppsala.
Vi hjälper till med allt från mat till dryck och servering.

Boka catering i Uppsala

Att boka catering i Uppsala är ett bra alternativ till fest och event. Innan du bokar ska du bestämma dig för vilken typ av mat du önskar till din tillställning, önskar du buffé med varierande rätter eller en förbestämd trerätters middag? Därefter beställer du maten du önskar till det antal gäster du bjudit. Se också till att meddela oss eventuella allergier eller matpreferenser vi bör ta hänsyn till.

En matig macka med lax från White Event catering i Uppsala

Valfri meny

När du bokar catering hos oss väljer du mellan ett antal olika menyer. Menyerna anpassas efter ditt event och vi tar alltid hänsyn till speciella önskemål och allergier. Vi har menyer med olika inriktningar och typer av mat. Välj mellan till exempel svensk husmanskost, internationell mat eller vegetariska och veganska alternativ. Vi kan också erbjuda specialanpassade menyer efter särskilda önskemål eller behov.

Vi erbjuder catering för många olika typer av tillställningar. Du kan till exempel boka en lättare lunch till ditt företagsevent, plockmat på födelsedagsfesten eller en lyxig trerättersmiddag i samband med bröllop.

Vi erbjuder catering med eller utan serveringspersonal efter behov

Catering med serveringspersonal

Vi erbjuder alltid möjligheten att boka till service i samband med catering, så som dukning, serveringspersonal och disk. Vi hjälper också gärna till med uppsättning, dekoration och städning under festens gång, så att du kan slappna av och njuta av din egen tillställning. Det finns också möjlighet att hyra tallrikar, bestick, glas och dukar från oss.

Att boka catering till din fest är ett utmärkt sätt att skapa en minnesvärd och stressfri tillställning med god mat och service av hög kvalitet.

Boka catering med serveringspersonal i Uppsala

Så bokar du

För att boka catering i Uppsala ska du kontakta oss. Önskar du offert eller provsmakning innan din bokning är det bra att ringa eller mejla oss. Vid bokning eller inför provsmakning lyssnar vi på dina önskemål gällande mat och service. Vi anpassar våra menyer efter ditt behov och kan bistå med servicepersonal efter dina önskningar.

Tänk på att boka i god tid innan din fest för att säkerställa tillgänglighet.

Vanliga frågor om catering i Uppsala

Här har vi samlat svaren på en del vanliga frågor vi får om catering. Besvaras inte just din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Vad kostar det att boka catering i Uppsala?

Priset för catering varierar mycket beroende på typ av mat och vilka tjänster du vill boka till. Du kan alltid kontakta oss för ett fast pris på catering för just ditt event.

Kan jag anpassa maten efter speciella önskemål när jag bokar catering via er?

Vi erbjuder alltid ett antal menyer att välja mellan när du bokar catering. Vid speciella önskemål försöker vi alltid vara tillmötesgående och anpassa menyerna så gott det går. Vi tar alltid hänsyn till allergier.

Tar ni även hand om dryckesserveringen?

Ja, du kan boka oss för enskilda tjänster eller ett helhetskoncept där vi till exempel tar hand om allt från servering av mat och dryck till diskplockning.

Till vilka tillställningar kan jag boka catering?

Vi erbjuder catering i samband med många olika typer av tillställningar. Du kan till exempel boka oss för företagsevent och konferenser, födelsedagsfester, bröllop, släktkalas och alla andra sorters firanden och event.

Erbjuder ni någon standardmeny?

Ja, vi har alltid en standardmeny och några andra menyer med olika typer av mat i olika prisklasser att välja mellan. Kontakta oss för mer information!

Ingår serveringspersonal vid catering i Uppsala?

Vi har alltid serveringspersonal tillgänglig och du bokar enkelt till personal i samband med catering. Vi hjälper dig gärna med planeringen av din fest och kan guida dig till rätt val av tjänster utifrån dina behov. Kontakta oss så berättar vi mer.

Tomat och mozarella från lunchbuffe i Uppsala
Catering med ett brett utbud av rätter

Boka festlokal för ditt bröllop