Ljus och fräsch festvåning i Uppsala

White Event i Uppsala

Om oss

White Event erbjuder en modern festlokal i Uppsala med bra faciliteter och stort utbud av service och tjänster. Vår festlokal passar utmärkt för alla typer av fester och firanden, likväl som för bröllop och företagsevent.

White Event hjälper dig med festplanering

Fest- och eventplanerare i Uppsala

White Event erbjuder festlokal och planering av fest och event i Uppsala. I samband med tillställningar i vår modernt inredda lokal på Åkaregatan 10 i Uppsala erbjuder vi catering med högkvalitativ mat, dryck och dekoration.

Vår passion för matlagning och evenemangsplanering har gjort oss till en av de mest populära festfixarna i Uppsala och vi är stolta över att ha levererat minnesvärda upplevelser till hundratals nöjda kunder.

Njut av ett lyckat evenemang

Vi har under åren hjälpt många nöjda kunder med deras fester och event. Med erfarenhet av allt från mindre konferenser till påkostade bröllopsfester vet vi hur man skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad tillställning. Vi anpassar oss alltid efter kundens önskemål.

Det är viktigt att din fest lever upp till dina förväntningar och passar dina behov. Ta gärna kontakt med oss om du känner dig osäker på tillval, mat eller dekoration. Vi har erfarna eventplanerare tillgängliga likväl som rutinerade kockar och duktig serveringspersonal. När alla bitar faller väl på plats kan du njuta av din lyckade tillställning.

Kontakta oss idag för att boka festlokal och catering för ditt nästa evenemang i Uppsala och låt oss hjälpa dig att skapa en oförglömlig upplevelse!