LUNCHBUFFÉ 139:-
PENSIONÄRSPRIS 125:-
AVHÄMTNING 125:-
LUNCHKORT 10ST 1250:-
LUNCHKORT 10ST AVHÄMTNING 1125:-
VECKA 47
MÅNDAG – FREDAG 09.00-14.00
Måndag
IDAG BJUDER VI PÅ FRUKTBUFFÉ
Långbakad fläskkarré med rostad potatis, rödvinssås eller rostad vitlökssås samt tzatziki
Stekt kummelfilé med kokt potatis & dansk remouladsås
Viltmästarskav med kantareller serveras med potatispuré & rårörda lingon
Gratinerad falukorv med tomater, paprika, lök, chili & örter serveras med potatispuré
Vegetariskt: Vegofärsskav
KOMPONERA DIN EGEN SALLAD, VÄLJ MELLAN 20 OLIKA INGREDIENSER
Tisdag
IDAG BJUDER VI PÅ FRUKTBUFFÉ
Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon alternativt potatis och löksås eller bruna bönor
Fiskgratäng med räksås & räkor serveras med potatismos
Friterad kyckling med rostad potatis eller grönsaksris & asiatisk het sås eller chilidressing
Vegetariskt: Friterade grönsaker
KOMPONERA DIN EGEN SALLAD, VÄLJ MELLAN 20 OLIKA INGREDIENSER
Onsdag
IDAG BJUDER VI PÅ FRUKTBUFFÉ
Whites hamburgerbuffé med massa goda tillbehör & pommes frites
Oprisströmming(senapsmarinerad) serveras med potatispuré, skirat smör & rårörda lingon
Mustig novembergryta (nötkött, lök, morötter, paprika) serveras med ris
Pastagratäng med fläskytterfilé, bacon, champinjoner, paprika & purjolök
Vegetariskt: Falafel
KOMPONERA DIN EGEN SALLAD, VÄLJ MELLAN 20 OLIKA INGREDIENSER
Torsdag
IDAG BJUDER VI PÅ FRUKTBUFFÉ
PANNKAKSBUFFÉ MED SYLT, GRÄDDE, SIRAP & NUTELLA
Ärtsoppa med fläsk & pannkakor med sylt & grädde
Fläskschnitzel med råstekt potatis, pepparsås, rödvinssås & aromsmör
Fisk & skaldjursgryta med vitvin, grädde, dijonsenap, grönsaker & örter serveras med ris
Canneloni ugnsgratinerade pastarullar, fyllda med kalvfärs, grönsaker, ost, grädde & örter
Vegetariskt: Canneloni ugnsgratinerade pastarullar fyllda vegofärs, grönsaker, grädde ost & örter
KOMPONERA DIN EGEN SALLAD, VÄLJ MELLAN 20 OLIKA INGREDIENSER
Fredag
IDAG BJUDER VI PÅ FRUKTBUFFÉ
Långbakat högrevshjärta med potatisgratäng, pepparsås & varma grönsaker
Stekt spättafilé med kokt potatis & rom & lökröra med skaldjur & dill
Fläsknoisette Charlemagne (champinjonstuvning & bearnaisesås) samt friterad potatis
Lasagne al forno (klassisk köttfärslasagne)
Vegetariskt: Lasagne al verdi (vegofärs)
IDAG BJUDER VI PÅ FRANSK CHOKLADTÅRTA SERVERAS MED APELSINGRÄDDE
KOMPONERA DIN EGEN SALLAD, VÄLJ MELLAN 20 OLIKA INGREDIENSER
Äta lunch i Uppsala
Lunchrestaurangen i Uppsala erbjuder lunch för alla smaker. Våra erfarna kockar lagar god mat på råvaror av hög kvalitet och vår lunchmeny består av traditionella rätter likväl som intressanta och kreativa måltider. Vår lunchrestaurang är inredd i elegant stil med mjuk belysning och romantiska detaljer. Välkommen in till oss för en lunch i avslappnande och välkomnande miljö.


Smakrik lunchmeny
White Event lunchrestaurang i Uppsala serverar lunch. Restaurangen erbjuder god mat i en elegant atmosfär. I den modernt inredda lokalen serveras varierande maträtter på lunchmenyn alla dagar i veckan.
På lunchmenyn finns alltid ett antal smakrika maträtter efter olika matpreferenser, så som kött, fisk och vegetariska alternativ.
Har du frågor om vår lunch?
Vid frågor, förfrågningar eller bokning av vår lunchmeny ska du vända dig direkt till oss.

Vanliga frågor om vår lunch i Uppsala
Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om vår lunch. Besvaras inte din fråga är du välkommen att kontakta oss för personlig service.
Vår lunchrestaurang håller öppet mellan kl: 09.00 – 14.00 alla vardagar.
Vi serverar lunchbuffe med olika rätter från dag till dag. Utbudet varierar mellan klassisk svensk husmanskost och internationella rätter med kött, fisk eller vegetarisk bas.
Från 119:- kronor för en lunch.
Ja, det går jättebra att boka bord för lunch hos oss. Är ni ett större sällskap som planerar äta lunch hos oss kan ni med fördel boka bord för att säkerställa att det finns plats för er.
Ja. Vår lokal ligger lättillgängligt i utkanten av centrala Uppsala och du tar dig enkelt hit med bil eller kollektivtrafik. Kommer du med bil finns det parkeringsplatser i anslutning till lokalen.


